Karácsonyi készülődés
a Rózsakerti Húsboltban


Karácsonyi húsaink, amivel készülünk az ünnepekre:

  • bébi pulyka
  • pulykamell (rendelésre)
  • kismalac
  • pecsenye kacsa és hízott kacsa
  • kocsonyához való fül, farok, láb
  • marha bélszín
  • bekevert tatár beefsteak (Rózsakerti Húsbolt recept)
  • elkészített hamburger húspogácsa 100% charolais marhahúsból (Rózsakerti Húsbolt recept)

Karácsonyra nem csak olyan alapanyagokkal készülünk, amiből ezen az ünnepen hagyományosan szoktunk ételeket készíteni, nyugodtan engedjük el a fantáziánkat, és készítsünk új fogásokat, ha már uncsi a töltött káposzta.

 

Süthetünk grillrácson vagy serpenyőben hamburgert is, a Rózsakerti Húsbolt kínálatában elkészített húspogácsával ez igen egyszerű lesz. Ráadásul 100% charolais marhahúsból, nem fogsz csalódást okozni a vendégeknek!

 

Feldobhatjuk a karácsonyi étkeket Kaldeneker Gyuri zöldség- és gyümölcslekvárjaival, ami kapható a Rózsakerti Húsboltban.

Íme néhány recept Kaldeneker Gyuri blogjából:

Karácsonyi pulykasült almakörítéssel

Pekingi sertéssült

Szőlős kacsa nudlival

Mandarinos kacsacomb

Datolyás sertéscsíkok

Leveles tésztában sült szűzpecsenye

Aszalt szilvával töltött pulykamell



ÜNNEPI NYITVA TARTÁS

  • 2017. december 24-én 14 óráig
  • 2017. december 25. ZÁRVA
  • 2017. december 26. ZÁRVA
  • 2017. december 27-én nyitás 9 órakor
  • 2017. december 31-én 14 óráig vagyunk nyitva