Történetünk

A Rózsakerti Húsbolt tulajdonosaiként prémium környezetbe téve álmodtunk meg minőségi, de nem kifizethetetlen magyar termelésű tőkehúsokat és felvágottakat. Szerintünk a jó minőségű húsnak meg kell adni a tiszteletet.

KÜLDETÉSÜNK

A jó minőségű friss húsok és felvágottak évekig tartó vadászata előzte meg azt a gondolatot, hogy amit mi megtaláltunk itt Magyarországon, s tiszta lelkiismerettel teszünk a családunk asztalára, azt mások számára is elérhetővé tegyük. Nálunk a tanyasi csirke tényleg a tanyán nő fel, kacsából pecsenyét kínálunk, a marhánk a Nyírségben nevelődik, a felvágottakat pedig környékbeli kistermelők termékeiből állítottuk össze.  Mindenből csak a legjobbat, legegészségesebbet, leghagyományosabban elkészítettet, mesterséges anyagoktól és térfogatnövelő szerektől menteseket. Kolbászaink kizárólag díjnyertes termékek Békésről, füstölt áruink is hagyományos érleléssel és füstöléssel készülnek.

MOTTÓNK

Mi a minőséget mindig frissen és megfizethető áron kínáljuk!

KÉRDÉSÜNK

Hogyan árulhatnak olyan felvágottakat, kolbászokat a multik, melyek olcsóbbak, mint a nyersanyag ára, amiből készülnek? Hogyan árulhatnak olcsóbb nyers húst, mint annak piaci ára?

VÁLASZUNK

Valószínűleg azért, mert nem abból készült, mint amiből készülnie kellett volna. Valószínűleg térfogatnövelő szereket és vizet fizetünk ki az értékes tápanyagok helyett… Számoljunk csak utána, mi éri meg jobban: a vizzel injektált húspépet kifizetni, amitől soha nem érezzük úgy, hogy jóllaktunk, vagy az értékes, tápláló színhúst megvásárolni egy kicsit drágábban, de kevesebbel is jól lakunk. Az olcsó húsnak meg – mint ahogy a régi mondás is tartja – híg a leve…

AZOKAT A TUDATOS VÁSÁRLÓKAT VÁRJUK, AKIK SZINTÉN ÍGY GONDOLKODNAK.

Nagy Gergely és  Kellermann Kristóf 
tulajdonosok és üzletvezetők

 

Néhány témába vágó gondolat

2 rozsakerti husbolt 148x210mm